6. marts 2018

Danmarks Læringsfestival 2018

Igen i år deltager HistorieLab på Danmarks Læringsfestival. Mød os i vores stand, hvor du kan høre mere om de forskellige undervisningstilbud, eller oplev oplægget "Kildearbejde i historie - sådan!", hvor du kan få inspiration til, hvordan du kan bruge kilder i historieundervisningen.

Foto: Danmarks Læringsfestival

Danmarks Læringsfestival samler over 8.000 professionelle fra undervisningsverdenen til konference, udstilling, videndeling, netværk o.m.a., og er en mulighed for at blive inspireret og opdateret som bl.a. underviser, studerende og pædagog.

I HistorieLabs stand kan du høre mere om vores forskellige undervisningstilbud til historieundervisningen, og prøve spillene Dilemma-spillet.dk og Spilportalen. Onsdag den 7. marts kan du i oplægget “Kildearbejde i historie – sådan!”, lære mere om muligheden for brug af kilder i undervisningen.

Oplæg: Kildearbejde i historie – sådan!
Hvordan styrkes elevernes forudsætninger for at udarbejde problemstillinger, som de belyser med kilder? Med afsæt i HistorieLabs undersøgelse gives konkrete undervisningsrettede forslag. Foredraget præsenterer også HistorieLabs kildesamlinger, og hvordan de kan bruges i en aktiverende og historieskabende undervisning.

Tid og sted: Onsdag d. 7. marts. Kl. 15.15-16.00, lokale 17.

Læs mere om festivalen her

Danmarks Læringsfestival afholdes tirsdag d. 6. & onsdag d. 7. marts 2018 i Bella Center
Dørene åbner kl. 8.00, udstilling er åben fra kl. 9.00 – 16.00, og sidste oplæg slutter kl. 17.00.