De 100 danmarkshistorier nu på teaterform

Nørrebro teater har i denne sæson fokus på danmarkshistorien med en række arrangementer som bygger på 100 danmarkshistorier

Teater og historie

Tag i teatret og oplev historien formidlet på en ny og alternativ måde. Nørrebro Teater har i  samarbejde med Aarhus Universitetsforlag skabt en række arrangementer, hvor danmarkshistorien er i fokus.

Mød journalist og historiker Adam Holm i en samtale med forfatteren bag bogen og oplev, hvordan nogle af de vigtigste danmarkshistoriske begivenheder får nyt liv, når de bliver fortalt af en skuespiller. En aften hvor vi ser tilbage for at kunne forstå nutiden – og måske endda blive klogere på fremtiden.

Arrangementet er baseret på bogserien 100 danmarkshistorier, hvor 100 forfattere i 100 bøger fortæller om det, der skete engang, og som stadig har afgørende betydning for det Danmark, vi kender i dag. Nørrebro Teater afholder seks aftner med DANMARKSHISTORIER LIVE i sæson 2019/20.

Arrangementet er skabt i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, der står bag udgivelsen af den populære bogserie 100 danmarkshistorier.

Du kan finde mere information omkring arrangementerne på Nørrebro Teaters hjemmeside.