Hvad vil du debattere under overskriften ‘Aktiverende historieundervisning’?

Med debatcafé indfører vi et nyt koncept på formidlingskonferencen den 30. januar 2019, fordi I, der tidligere har deltaget på konferencen, har efterspurgt mere tid til erfaringsudveksling. Derfor vil vi rigtig gerne høre, hvilke ideer du har til debatemner under overskriften ’Aktiverende historieundervisning’. Send dit forslag til projektleder Charlotte Amalie Hvilshøj på cahv@ucl.dk senest den 5. november.

Formidlingskonferencens fokus er i 2019 ’Aktiverende historieundervisning’, og derfor vil vi rigtig gerne høre, hvilke ideer du har til debatemner under denne overskrift. Fortæl os, hvilke erfaringer du har fra din historieundervisning, hvilke udfordringer du står overfor eller hvad du oplever inden for aktiverende undervisning, der kunne være spændende at debattere – uanset om du er historielærer eller kulturformidler.

Send dit forslag til projektleder Charlotte Amalie: cahv@ucl.dk senest d. 5. november

Med debatcafé indfører vi et nyt koncept på formidlingskonferencen den 30. januar 2019, fordi I, der tidligere har deltaget på konferencen, har efterspurgt mere tid til erfaringsudveksling. Baseret på jeres forhåbentlig mange input, vil vi udvælge en række debatcaféer, som man tilmelder sig samtidig med, at man tilmelder sig konferencen. Tilmeldingen åbner midt november.

Vi beholder naturligvis stadig vores hands-on workshops, fordi der her ligger en del gode konkrete værktøjer at tage med hjem, men med debatcaféerne sætter vi endnu mere speed på de erfaringer, I selv går og gør jer, eller mangler.

Send dit forslag til formidlingskonferencens projektleder Charlotte Amalie: cahv@ucl.dk – deadline den 5. november.

Læs om formidlingskonferencen og se det foreløbige program her