Mød os på Skolemessen 2015

På Skolemessen i Århus den 22.-23. april får du et indblik i nye læremidler og måder at berige og udvikle undervisningen på.

Det er 10. år i træk, at VIA Center for Undervisningsmidler er medarrangør af årets store fagmesse for læremidler. I år er både indgang, kurser, foredrag og udstilling gratis. Videncentret har en stand (nr. 109) på messen, hvor vi bl.a. viser vores læringsspil ”Tidslinje-spillet” frem samt fortæller om vores daglige arbejde og igangværende projekter.

Messen er gratis – men meld dig til på: www.skolemessen.dk

Hvad sker der på messen?

På den store salgs- og fagmesse for læremidler kan du møde forskere, undervisere, forfattere og forlag, og du vil blandt hundredvis af udstillere kunne opleve de nyeste digitale, trykte og konkrete læremidler inden for alle fag i grundskolen.

Der er også materialer, der er oplagte i den understøttende undervisning, i SFO-tiden og i børnehaver.

Ud over udstillingen er der gratis foredrag, kurser, kollegial messestemning og konkret inspiration til undervisningen.

Hvem er skolemessen for?

Skolemessen henvender sig til undervisere, skolepædagoger, skoleledelser, lærerstuderende, pædagogstuderende og andre, der som underviser eller på anden vis arbejder pædagogisk
med børn.

Hvem står bag?

Messen er arrangeret af Centre for Undervisningsmidler i Danmark i et samarbejde med Alinea, Gyldendal Uddannelse og de to brancheforeninger BFU og SFU.