Find nye undervisningsforløb nemt og hurtigt

Det bugner med inspiration og læremidler på historielab.dk. Derfor har vi forbedret overblikket med nye emner og inddelinger, så du hurtigt kan finde lige præcis de undervisningsforløb og udgivelser, du står og mangler.

I efteråret 2017 undersøgte vi i samarbejde med en række lærere, hvordan vi kan gøre deres materialesøgning lettere. På baggrund af disse samtaler og forslag, har vi nu foretaget en række ændringer under ‘Udgivelser’ og ‘Undervisningsforløb’, som gør det lettere at danne sig et overblik blandt de mange læremidler.

Undervisningsforløb

Med over 100 forskellige undervisningsforløb, som alle er klar til brug, kan der være brug for et større overblik. Udover at liste forløbene i alfabetisk rækkefølge, har vi derfor udvidet filtreringen, som nu kan bruges på to måder:

Klassetrin, vidensområde og omfang

Du kan nu søge frit ud fra klassetrin, færdigheds- og vidensområde, omfang og emneområde. Jo flere muligheder du krydser af, des mere præcis bliver din søgning. Vær dog opmærksom på, at hvis du vælger mere end et emneområde, så skifter visningen til en inddeling kun efter disse områder.

Emneområde

For du kan også præcisere din søgning ud fra flere nye emneområder. Vælger du mere end et emneområde, listes undervisningsforløbene op ud fra de valgte emner.

Prøv de nye inddelinger her

Udgivelser

HistorieLabs udgiver publikationer, der er relevante for undervisere og formidlere i forskellige sammenhænge. Udgivelserne spænder bredt fra forskningsrapporter, der giver indsigt og dybdegående viden, til læremidler, som kan anvendes direkte i klassen. Derfor har vi inddelt udgivelserne i forskellige kategorier, så du kan gå direkte til den type udgivelse, du har brug for.

Udgivelserne er inddelt i følgende kategorier:

Antologi/bibliografi Forskning Inspirationsmaterialer Læremidler