Hæsblæsende inspirationsdag. Følg med i optakten på Facebook.

Er du bange for at misse nyheder eller vigtig information fra HistorieLab? Så følg os på Facebook. Her deler vi begivenheder, information, artikler og content der er relevant for dig og dit arbejde med historieformidling.

Igen i år åbner HistorieLab op for grænserne og national identitet under vores årlige formidlingskonference. Kom og få brugbare værktøjer og ressourcer med hjem fra vores mange workshops, debatter og oplæg. Vi vil i den kommende tid op til formidlingskonference varme op på Facebook. Her deler vi vores nyheder og begivenheder, samt andet vi finder relevant for de danske historieundervisere. Blandt andet kan du lige nu finde begivenheden for Formidlingskonferencen 2020 eller opslaget for indstillinger for Historiske Dages Fornyelsespris 2020 og modtager af 10.000 kr.

Find HistorieLab på Facebook

Så hvis du ikke allerede følger os på Facebook, så skynd dig ind og få det gjort. Så slipper du for at gå glip af vigtig information eller arrangementer, som kunne have været relevant for dig og din undervisning.