Mød HistorieLab på forårets messer

Igen i år kan du i foråret møde HistorieLab på forskellige messer rundt om i landet. Her kan du få en smagsprøve på vores digitale læremidler, få inspiration til undervisningen og opleve oplæg med centrets medarbejdere.

Foto: Danmarks Læringsfestival

I foråret kan du møde HistorieLab på Danmarks Læringsfestival, Historiske Dage og Skolemessen.

Danmarks Læringsfestival, Bella Center – København, 7.-8. marts 2018

Danmarks Læringsfestival samler over 8.000 professionelle fra undervisningsverdenen, og er en mulighed for at blive inspireret og opdateret som bl.a. underviser, studerende og pædagog. I HistorieLabs stand kan du høre om vores forskellige undervisningstilbud til historieundervisningen, og prøve spillene Dilemma-spillet.dk og Spilportalen. Onsdag den 7. marts kan du i oplægget “Kildearbejde i historie – sådan!” lære mere om muligheden for brug af kilder i undervisningen.

Læs mere om Danmarks Læringsfestival og HistorieLabs deltagelse her

Historiske Dage, Øksnehallen – København, 10.-11. marts 2018

Historiske Dage byder på historisk inspiration, underholdning og ny viden for historieinteresserede. Her kan du opleve 130 optrædener, debatter, samtaler, foredrag, reenactments mm., i en weekend med det bedste inden for formidling af historien. I HistorieLabs stand kan du høre mere om vores forskellige undervisningstilbud til historieundervisningen, og prøve spillene Dilemma-spillet.dk og Spilportalen. Søndag den 11. marts, kan du på DR K-scenen opleve HistorieLabs centerchef Peter Yding Brunbechs oplæg “Kan historien gennemføres? Dramatisering af historien på tv”.

Læs mere om Historiske Dage og HistorieLabs deltagelse her

Skolemessen, Scandinavian Congress Center – Århus, 18.-19. april 2018

HistorieLab deltager på Skolemessen 2018, som præsenterer de nyeste analoge, digitale og laborative læremidler inden for alle fag. På vores stand kan du høre om HistorieLabs forskellige undervisningstilbud til historieundervisningen, og prøve spillene Dilemma-spillet.dk og Spilportalen. Derudover deltager vi med foredraget “Kildearbejde i historie – sådan!”, som du kan høre onsdag den 18. april.

Læs mere om Skolemessen og HistorieLabs deltagelse her