Written by 11:04 Mød os

Henrik Ottosen

Her finder du kontaktoplysninger på Henrik Ottosen.

Henrik Ottosen, lektor ved UCL Jelling

Henrik Ottosen

Lektor
HistorieLab og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Jelling
 
Tlf. 63 18 46 64 eller 23 80 40 34
 

Arbejdsområder

Mine opgaver i videncentret kredser om samarbejde mellem videncenter og lærer- og pædagoguddannelse, samarbejde med lokale skoler og med lokale aktører.

Baggrund

Jeg er uddannet lærer i 1987 med fysik og historie som linjefag. I 2000 blev jeg færdig med cand.pæd.-studiet i historie på Danmarks Lærerhøjskole, og fra 1988 til 1999 arbejdede jeg på Unge Hjems Efterskole i Århus. Siden 1999 har jeg været ansat på læreruddannelsen i Jelling. Her har jeg primært undervist i de pædagogiske fag, herunder voksenunderviseruddannelsen, været praktikleder og undervist i historie. Derudover har jeg også haft arbejdsopgaver som intern udviklingskonsulent, arbejdet med innovation og entreprenørskab i uddannelse og skole samt været tilknyttet National Videncenter for Frie Skoler.

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg giver samtykke til, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne oplysningserklæring og er indforstået med, at mine oplysninger behandles sikkert og fortroligt og slettes efter endt anvendelse. Jeg er indforstået med, at jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at skrive til denne mailadresse historielab@ucl.dk, hvorefter behandlingen af mine personoplysninger stopper og slettes.

Close