Headerbillede til kildebanken De store emidemier

Written by 12:32 Kildebank

Lærervejledning til kildebanken De store epidemier

Her finder du lærervejledningen til kildebankemnet De store epidemier.

Denne lærervejledning er en generel vejledning til kildebankstemaet De store epidemier. Lærervejledningen har fokus på at give et overordnet overblik over emnet, temaerne samt kilderne, der hører til hvert tema.

Lærervejledning til læreren

Her kan du finde vejledning til, hvordan du får dine elever i gang med at arbejde problemorienteret med kilder.

Kildebank-emnet “De store epidemier” er et fleksibelt læremiddel, der er rettet mod 7.-9. klassetrin. Det har fokus på, at eleverne kan relatere Covid-19-pandemien, som de selv har oplevet konsekvenserne af til eksempler på andre store epidemier, der har ramt Danmark i tidens løb.

Indledning til hele forløbet og forslag til, hvordan du kommer i gang

Download pdf

Lærervejledninger til de 6 temaer

Kildebank-emnet De store epidemier er delt op i seks temaer.

Til hvert tema er der udarbejdet en lærervejledning, der giver en kort intro til temaet og perioden. I hver lærervejledning kan du finde forslag til, hvordan du kommer i gang med emnet i undervisningen.

Her er desuden også udarbejdet en række spørgsmål, som kan hjælpe eleverne med at arbejde med kilderne. Du kan lade dig inspirere af spørgsmålene til undervisningen, eller du kan printe spørgsmålene ud og lade eleverne arbejde med dem i arbejdsark.

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg giver samtykke til, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne oplysningserklæring og er indforstået med, at mine oplysninger behandles sikkert og fortroligt og slettes efter endt anvendelse. Jeg er indforstået med, at jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at skrive til denne mailadresse historielab@ucl.dk, hvorefter behandlingen af mine personoplysninger stopper og slettes.

Close