Headerbillede til rapporten Historiefaget i fokus

Written by 22:57 Forskningsmaterialer

Rapport: Historiefaget i fokus

HistorieLab har igangsat en større dokumentationsindsats, som skal kortlægge status og udfordringer for historiefaget i folkeskolen.

Dokumentationsindsatsen består af vidensindsamling og systematisering af forskningslitteraturen samt en større undersøgelse af både kvalitativ og kvantitativ karakter.

I efteråret 2014 blev et pilotprojekt gennemført, og på baggrund af dette er et undersøgelsesdesign blevet udarbejdet. Hovedundersøgelsen blev gennemført  i foråret 2015.
Resultaterne blev i efteråret 2015 publiceret i slutrapporter, i delrapporter, i videnskabelige artikler samt i formidlingsartikler på en sådan måde, at der skabes interesse i målgruppen for både proces og resultat. Herudover vil resultaterne danne grundlag for centrets fremadrettede indsatser.

Målgruppen for dokumentationsindsatsen er først og fremmest forskere, didaktikere og UC-ansatte, men de afledte effekter ved projektet forventes at ramme alle centrets målgrupper.

Download pdf

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg giver samtykke til, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne oplysningserklæring og er indforstået med, at mine oplysninger behandles sikkert og fortroligt og slettes efter endt anvendelse. Jeg er indforstået med, at jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at skrive til denne mailadresse historielab@ucl.dk, hvorefter behandlingen af mine personoplysninger stopper og slettes.

Close