Written by 22:49 Historien som vækstmotor

Lejrskolekoncepter

Historiestuderende arbejder på at udvikle et lejrskolekoncept i Jelling

Mange skoler besøger Jelling, og der er efterspørgsel på lejrskolemuligheder. Sammen med læreruddannelsen i Jelling, konkret i de historiestuderende arbejdes der på at udvikle et lejrskolekoncept i Jelling, der rummer alt fra praktiske elementer til indholds- og metodemæssige elementer til, når man er på lejrskole i området samt ideer til før og efter dette.

Projektets formål

Projektets formål er at udvikle idéer til, hvordan skoler kan afholde lejrskole i Jelling, hvorfor historielærerstuderende er i gang med at udvikle et koncept, der kan bruges af skoler fremadrettet.

Projektperiode

Projektets periode forløber i 2024-2025.

Medarbejdere

Her kan du se hvilke medarbejdere, der er tilknyttet projektet Børn og unges demokratiske, digitale og kulturelle dannelse.

Henrik Ottosen
Lektor 
UCL Jelling

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg giver samtykke til, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne oplysningserklæring og er indforstået med, at mine oplysninger behandles sikkert og fortroligt og slettes efter endt anvendelse. Jeg er indforstået med, at jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at skrive til denne mailadresse historielab@ucl.dk, hvorefter behandlingen af mine personoplysninger stopper og slettes.

Close