International Society for History Didactics ISHD

Written by 13:12 Netværk

International Society for History Didactics

Internationalt netværk med formålet at bygge bro mellem historiefagets teori og praksis, mellem academia og skole, mellem lande og kontinenter.

Et internationalt netværk og organisation af forskere i historiedidaktik. ISHD har til formål at bygge bro mellem historiefagets teori og praksis, mellem academia og skole, mellem lande og kontinenter. Det sker ved at fremme forskning og undervisning der fokuserer på spørgsmål vedrørende historisk tænkning og historiebevidsthed, læring og undervisning i historie, historiekultur og uddannelse af historielærere.

ISHD arbejder non-profit og har medlemmer fra lande som Argentina, Australien, Belgien, Brasilien, Canada, Cypern, Danmark, Estland, Frankrig, Finland, Grækenland, Holland, Israel, Italien, Japan, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Rusland, Schweiz, Slovakiet, Sydafrika, Serbien, Sverige, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, USA og Østrig.

Medlemmer mødes på ISHDs årlige konferencer på skiftende steder. Desuden udgiver organisationen det peer-reviewede tidsskrift JHEC (International Journal of Research on History Didactics, History Education, and History Culture. Yearbook of the International Society for History Didactics). Tidsskriftet udkommer en gang årligt og indgår i SCOPUS.

Læs mere om ISHD-netværket

Netværket har desuden en Facebookgruppe, som du kan melde dig ind i her

International Society for History Didactics ISHD

Medarbejdere

Her kan du se hvilke medarbejdere, der er tilknyttet dette netværk.

i Eskelund Knudsen
Ph.d. og faglig leder
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg giver samtykke til, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne oplysningserklæring og er indforstået med, at mine oplysninger behandles sikkert og fortroligt og slettes efter endt anvendelse. Jeg er indforstået med, at jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at skrive til denne mailadresse historielab@ucl.dk, hvorefter behandlingen af mine personoplysninger stopper og slettes.

Close