Nordisk komité og styregruppe for NoFa-konferencerne

Written by 13:16 Netværk

Nordisk komité og styregruppe for NoFa-konferencerne

Netværk af nordiske fagdidaktik forskere der varetager den overordnede styring af den nordiske fagdidaktikkonference NoFa.

Nordisk komité og styregruppe for NoFa-konferencerne, også kaldet NoFa, er et netværk af nordiske fagdidaktik forskere der varetager den overordnede styring af den nordiske fagdidaktikkonference NoFa. Deltagere i gruppen vælges for en to-årig periode på generalforsamlingen i forbindelse med afholdelse af NoFa. Styregruppens hovedformål er at sikre, at NoFa forsat udvikler sine aktiviteter i overensstemmelse med sit formål med at samle og skabe dialog mellem fagdidaktik-forskere på tværs af de nordiske lande og fagområder.

Nordisk komité og styregruppe for NoFa-konferencerne

Medarbejdere

Her kan du se hvilke medarbejdere, der er tilknyttet dette netværk.

i Eskelund Knudsen
Ph.d. og faglig leder
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg giver samtykke til, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne oplysningserklæring og er indforstået med, at mine oplysninger behandles sikkert og fortroligt og slettes efter endt anvendelse. Jeg er indforstået med, at jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at skrive til denne mailadresse historielab@ucl.dk, hvorefter behandlingen af mine personoplysninger stopper og slettes.

Close