Headerbillede til Temaeftermiddage

Written by 20:10 Kulturarv i børnehøjde

Temaeftermiddage

Videndeling og inspiration til børns perspektiver med fokus på legende kulturformidling og samarbejde mellem dagtilbud, skoler og kulturinstitutioner.

Kulturarv i børnehøjde afholder 1-2 temaeftermiddage om året.

Headerbillede til Temaeftermiddage

Projektets formål

Arrangementerne er på samme vis som publikationerne en del af projektets videndeling og inspiration til alle, der er interesseret i børnenes perspektiver, legende kulturformidling og samarbejde mellem dagtilbud, skoler og kulturinstitutioner. Arrangementerne har gennem årene især kredset om at blive klogere på og diskutere emner som leg, børneperspektiver og kulturformidling til børn, og ikke mindst gennem workshops at prøve ting på egen krop.

Projektperiode

Projektet er opstartet i 2023 og forløber uden slutdato.

Medarbejdere

Her kan du se hvilke medarbejdere, der er tilknyttet partnerskabsklyngen Vingsted og Skibet.

Marie Bonde Olesen
Lektor 
UCL Jelling

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg giver samtykke til, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne oplysningserklæring og er indforstået med, at mine oplysninger behandles sikkert og fortroligt og slettes efter endt anvendelse. Jeg er indforstået med, at jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at skrive til denne mailadresse historielab@ucl.dk, hvorefter behandlingen af mine personoplysninger stopper og slettes.

Close