Written by 13:01 Om videncentret

Årsberetninger

Hent HistorieLabs årsberetninger fra 2014 og frem til nu.

I HistorieLabs årsberetninger kan du læse nærmere om de projekter vi har igangsat, arbejdet med og afsluttet i løbet af de pågældende år.
 
Årsberetningen er ikke en udtømmende beskrivelse af centrets arbejde, men giver et overblik over vores væsentligste aktiviteter og resultater.

Læs seneste årsberetning for perioden 2022-2023

I denne uge er HistorieLabs årsberetning for 2022-2023 landet i centeret og er derfor klar til at blive læst af alle, der kunne tænke sig at vide lidt mere om hvad perioden 2022-2023 er gået med i HistorieLab-regi.

Centret er bl.a. blevet reorganiseret med ny faglig ledelse i de to hovedområder; Det fagdidaktiske område med historie- og samfundsfagsdidaktikken som omdrejningspunkt på den ene side, og praksissamarbejder i Dannelsesbroen som omdrejningspunkt på den anden side.

Link til HistorieLabs årsberetning for 2022-2023

Tilmeld nyhedsbrev

Jeg giver samtykke til, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med denne oplysningserklæring og er indforstået med, at mine oplysninger behandles sikkert og fortroligt og slettes efter endt anvendelse. Jeg er indforstået med, at jeg kan trække mit samtykke tilbage ved at skrive til denne mailadresse historielab@ucl.dk, hvorefter behandlingen af mine personoplysninger stopper og slettes.

Close